Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Influence of vegetable fiber on quality indicators of creamy beverages(2024) Tymchuk, Alla; Shumylo, OleksiyThe dairy industry is one of the main components of the country's agro-industrial complex, providing the population with high-quality, safe and competitive roducts in the required quantity. It is optimal to add 1.5±0.5 % plantain seed husk to ensure appropriate organoleptic characteristics of the creamy drink, homogeneous and evenly viscous consistency throughout the whole mass. The drink has a light cream color. The proposed method for the production of a creamy beverage with a functional and technological ingredient - plantain seed husk, makes it possible to diversify the product range, to obtain a finished product with preventive properties, standardized quality indicators and appropriate taste.Документ Використання клітковини рослинної з насіння кунжуту та жита в альбумінних продуктах(2014) Козачок, Катерина; Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена ВікторівнаВ результаті проведених досліджень було встановлено можливість використання клітковини рослинної з насіння кунжуту та жита в якості рослинного інгредієнта в сумішах з альбумінною основою. Встановлені раціональні режими підготовки не молочної складової для збереження якісних показників білкової сировини. As a result of studies have found the use of fiber from sesame seeds and rye as a herbal ingredient in mixtures with albumin basis. Installed rational modes of training is not part of breast conservation for qualitative protein raw materials.