Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Croquanter-Texiнікa як сучасний метод молекулярної гастрономії
    (2014) Пшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Головною метою наукових досліджень було впровадження нового методу одержання каротиновмісного продукту функціонального призначення з рослинної сировини з мінімальними втратами при його отриманні в умовах підприємств ресторанного господарства, а також використання його як у технології приготування страв зі значним вмістом ретинолу, так і при їх оформленні для розширення асортиментного мінімуму в закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    CROQUANTER-техніка як сучасний метод молекулярних технологій у закладах ресторанного господарства
    (2014) Пшенічнікова, Юлія; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Головною метою наукових досліджень було впровадження нового методу одержання каротиновмісного продукту функціонального призначення з рослинної сировини з мінімальними втратами при його отриманні в умовах підприємств ресторанного господарства, а також використання його як у технології приготування страв зі значним вмістом ретинолу, так і при їх оформленні для розширення асортиментного мінімуму в закладах ресторанного господарства.