Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Медико-біологічні дослідження оздоровчого напою «Віталон»(2001) Вітряк, Оксана Павлівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Григоров, Юрій ГригоровичНапій бродіння «Віталон», згідно нормативно-технічної документації, одержують шляхом зброджування сусла культурою мікроорганізмів Medusomycesgisevii V, до складу якої входять дріжджі ZigosaccharomycesfermentatiVта оцтовокислі бактерії AcetobacterxylinumV. Аналіз отриманих клініко-біохімічних та мікробіологічних матеріалів дозволяє визнати, що досліджуваний напій виявляє певну біологічну дію на організм людини, сприяє поліпшенню його функціонального стану, зокрема мікробної флори кишечнику, нормалізує його діяльність і не має при цьому побічного негативного ефекту. Результати досліджень дозволяють зробити висновок про його активну оздоровчу дію.Drinkfermentation "Vitalon" accordingtotechnicalstandards, producedbyfermentationofwortculturemicroorganismsMedusomycesgisevii V, whichincludesyeastZigosaccharomycesfermentati V andaceticacidbacteriaAcetobacterxylinum V. Analysisofclinical, biochemicalandmicrobiologicalmaterialsallowstorecognizethatthestudyreveals a certainbeveragebiologicaleffectonthehumanbody, improvesitsfunctionalstate, includingmicrobialfloraofthegut, normalizeitsoperationsandhasthusadversesideeffects. Studiessuggesthisactiverecreationalaction.