Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Актуальність впровадження систем автоматизації мінібарів у готелях(2023) Бортнічук, Владислав Вікторович; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав ОлександровичПроведено аналіз актуальності використання систем автоматизації міні барів у готелях як складової комплексної системи автоматизованого управління готельним підприємствомДокумент Системи безпеки та системи управління доступом для готельних підприємств(2023) Сидоренко, Таїсія Сергіївна; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав ОлександровичПроведено аналіз структури сучасних автоматизованих систем безпеки готельних підприємствДокумент Вимоги до робастності систем автоматизації технологічних об’єктів(2012) Гриценко, Надія ГеоргіївнаРозглянуто питання з можливості та доцільності використання робастних методів управління для технологічних об’єктів в харчовій промисловості. Описані вимоги та принципи робастного регулювання, що можуть бути використані у будь-якій галузі харчової промисловості, якій притаманні складні тепло- та масообмінні процеси. The question of the possibility and feasibility of using robust methods of control for process objects in the food industry. Describe the requirements and principles of robust regulation, which can be used in any food industry, which are inherent complex heat and mass transfer processes.Документ Автоматический термогигрометр для камер с программным управлением для тепловой обработки колбасных изделий(1984) Суханова, Светлана Ильинична; Бабанов, Игорь Геннадиевич; Бауэр, Г. В.На современном этапе основной автоматизации производства является создание систем управления технологическими процессами и оборудованием с широким приминением микропроцессорной техники, позволяющей создать высокоэффективные системы управления с повышенной структурной надежностью.