Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Використання «Sous Vide» технологій при приготуванні напоїв у барі
    (2023) Винник, Ірина Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    В роботі проаналізовано та наведено перспективи використання техніки «Sous Vide» при приготуванні напоїв у барах. The paper analyzes and presents the prospects of using the "Sous Vide" technique in the preparation of drinks in bars.
  • Ескіз
    Документ
    Барна індустрія в умовах пандемії
    (2021) Устінова, Катерина Романівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    У статті описано напрямки розвитку барної індустрії в умовах пандемії. The article describes the directions of development of the bar industry in a pandemic.
  • Ескіз
    Документ
    Основні підходи до створення батончиків спеціалізованого призначення
    (2017) Краєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Проведено розроблення рецептури і запропоновано спосіб виробництва безглютенового батончика на основі пророщеного насіння льону з додаванням рисового борошна та сухофруктів, який має високі споживчі якості. Впровадження у виробництво технології безглютенових батончиків дозволить задовольнити потреби у доступних харчових продуктах для спеціалізованого харчування хворих на целіакію, а також розширити асортимент виробів підвищеної харчової цінності лікувально-профілактичного призначення. A recipe has been developed and a method of producing a gluten-free bar on the basis of germinated flax seeds with the addition of rice flour and dried fruits, which has high consumer properties. The introduction of the technology of gluten-free bars will allow to meet the needs of accessible food products for specialized nutrition of patients with celiac disease, as well as to expand the assortment of products of high nutritional value of therapeutic and prophylactic purposes.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатією
    (2017) Краєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Формування раціону здорового харчування на основі концепції збалансованості харчових речовин диктує необхідність створення продуктів з підвищеною харчовою цінністю. Впровадження у виробництво технології безглютенових батончиків на основі пророщеного насіння льону дозволить задовольнити потреби у доступних харчових продуктах для спеціалізованого харчування хворих на целіакію, а також розширити асортимент виробів підвищеної харчової цінності лікувально-профілактичного призначення. Formation of a healthy diet on the basis of the concept of balance of nutrients dictates the need to create products with high nutritional value. The introduction of technology of gluten-free bars on the basis of germinated flax seeds will meet the needs of accessible food products for specialized nutrition for patients with celiac disease, as well as to expand the range of products of high nutritional value of therapeutic and prophylactic purposes.