Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення способу виробництва шніцеля рибного натурального
    (2024) Дітріх, Ірина Вікторівна
    Запропонований спосіб виробництва страви «Шніцель рибний натуральний з дайконом, мигдалем та вівсяними пластівцями» дозволяє зменшити кількість необхідних термічних обробок страви та покращити її органолептичні характеристики. Цю страву можна рекомендувати широкому колу споживачів у закладах індустрії гостинності
  • Ескіз
    Документ
    Дайкон - нетрадиційна складова рецептури рибних страв
    (2023) Дітріх, Ірина Вікторівна; Коржос, Катерина Сергіївна
    Обґрунтована доцільність введення дайкона до рецептури рибних страв для підвищення їх біологічної цінності та покращення органолептичних властивостей. Страва «Хлібці рибні з дайконом» може бути рекомендована для широкого кола споживачів індустрії харчування. Reasonable expediency of introducing daikon to the recipe of fish dishes to increase their biological value and improve organoleptic properties. The dish "Fish bread with daikon" can be recommended for a wide range of consumers of the food industry.