Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Інвестиції в екологізацію продовольчого ланцюга(2017) Якимчук, Тетяна ВолодимирівнаЗа допомогою наукових методів та на основі дослідження сучасних літературних джерел було охарактеризовано інвестиції в екологізацію продовольчого ланцюга. With the help of scientific methods and based on the study of modern literary sources, investments in the greening of the food chain were characterized.Документ Моніторинг окремих стадій харчового ланцюга блоком «Спай»(2020) Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведені дослідження зміни температури та вологості повітряного середовища при різних варіантах закладки блоку-моніторингу показали, що чим глибше знаходиться блок «Спай» тим повільніше іде процес досягнення абсолютного значення датчиком оскільки складніше проходить процес перемішування повітряних мас в кузові транспортного засобу. The studies of changes in temperature and humidity of the air environment under different variants of the monitoring unit installation showed that the deeper the "Spike" unit is located, the slower the process of reaching the absolute value by the sensor is, since the process of mixing air masses in the vehicle body is more complicated.Документ Перспективи формування інтеграційних продуктових ланцюгів підприємствами харчової та переробної галузей АПК(2017) Закревська, Людмила МиколаївнаВ роботі досліджено переваги та перспективи формування інтеграційних продуктових ланцюгів підприємствами харчової та переробної галузей АПК. In this work the advantages and perspectives of the formation of food chain integration by food processing and processing industries of the agroindustrial complex are explored.Документ Використання інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах(2013) Мельник, Оксана Петрівна; Іванов, Сергій Віталійович; Манк, Валерій Веніамінович; Галімова, Валентина Михайлівна; Галімов, С. К.Розглянуто переваги використання методу інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах. Визначено вміст Cd, Cu, Pb в соняшниковій олії на різних стадіях виробництва цим методом. The advantages of the method stripping chronopotentiometry for the determination of heavy metals in food. Definitely contents Cd, Cu, Pb in sunflower oil at various stages of this method.