Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Chemistry and Food(2024) Harnytska, Zlata; Forostiuk, InnaДокумент «Горілка» - це не «водка»(2014) Силка, Оксана ЗахарівнаСучасні євроінтеграційні процеси повинні спонукати українських фахівців харчової промисловості, і, зокрема, горілчаної справи до створення умов, за яких стало б можливими патентування і назви «горілка» як українського національного бренду. Бренду, який би сприймався у світі як географічний, тобто за місцем виникнення. Запатентований торгівельний термін не буде мати перекладу, а отже усунуться існуючі на сьогодні термінологічні непорозуміння Modern European integration processes should encourage professionals Ukrainian food industry, and in particular the beverage business to create the conditions under which it became possible to patent the name "vodka" as a Ukrainian national brand. Brands that have seen the world as a geographical, that is the place of origin. Patented trading period will not be translated, and therefore usunutsya currently existing terminological confusion.Документ The new stage of food science development(2014) Naumenko, NataliiaNutrition always was and yet would be a key factor to support the life activity of an organism in any conditions and to influence the state of health directly. Food, together with air oxygen, is the most important biological factor to protect human life, to make a young organism develop, to keep the lifelong activity of all the population strata, and to prevent a man from diseases