Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Грицкевич, Анастасія ОлександрівнаДокумент Інноваційні технології застосування м’ясної сировини у складі реструктурованих шинкових виробів(2016) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Жук, Вікторія Олександрівна; Жук, Ігор ЗіновієвичСтворення м’ясних продуктів призначених для профілактики організму людини від можливих біохімічних порушень і пов'язаних з ними захворювань, має важливе соціальне й наукове значення. Проведені дослідження були спрямовані на моделювання раціонального співвідношення рецептурних складових як основної сировини так і комплексу макроелементів реструктурованих шинкових виробів підвищеної біологічної цінності. Creation of meat products intended for prevention of an organism a person from possible biochemical violations and related diseases, has an important social and scientific significance. The research was aimed at modeling the rational the ratio of the formulation components as the main raw material and the complex macroelements of restored ham products of high biological values.