Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 18
  • Ескіз
    Документ
    Organization of restaurant space based on HACCP requirements and recommendation
    (2024) Kamets, Olena; Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Matyiashchuk, Olena
  • Ескіз
    Документ
    Закордонний досвід організації лікувального туризму
    (2023) Сологуб, Юрій Іванович; Губіна, Анна Володимирівна
    Розвиток лікувального туризму дає змогу державам виходити на нові ринки туристичних послуг та, відповідно, отримувати більші доходи і залучати інвестиції не тільки в цю сферу, а ще й в інші супутні інфраструктурні сектори. Таким чином розвивається не тільки економіка країн, але й зростає світова економіка.
  • Ескіз
    Документ
    Переваги організації тімбілдингу як чинника згуртування колективу
    (2023) Чайковська, Марина Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    У статті охарактеризовано управлінські підходи, які направлені на підвищення ефективності праці кадрів підприємства за рахунок командоутворюючих мотивуючих заходів типу тімбілдінг
  • Ескіз
    Документ
    Організація кальянного кейтерингу в Україні
    (2023) Скибіна, Олександра Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    В роботі проаналізовано стан та перспективи розвитку кальянного кейтерингу в Україні. The paper analyzes the state and prospects for the development of hookah catering in Ukraine.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив зовнішнього середовища організації на її розвиток
    (2021) Дунда, Світлана Петрівна
    Розглянуто вплив зовнішнього середовища організації на її розвиток.
  • Ескіз
    Документ
    Організація та обслуговування відвідувачів у закладах ресторанного господарства в умовах карантину
    (2020) Ущаповський, Артем Олегович; Комарницький, Роман Вікторович
    В роботі наведено рекомендаційні заходи щодо організації та обслуговування гостей для закладів ресторанного господарства в умовах карантину ( нові маркетингові засоби з утримання відвідувачів, якість обслуговування, професіоналізм персоналу та ін.). The paper presents recommended measures for the organization and service of guests for restaurants in quarantine (new marketing tools to retain visitors, quality of service, professionalism of staff, etc.).
  • Ескіз
    Документ
    Організація харчування студентів
    (2020) Рибас, Є. І.; Лисенко, М. І.; Корецька, Ірина Львівна
    Доцільно збільшувати кількість закладів ресторанного господарства у ВНЗ України, проводити організаційні заходи щодо зменшення черг за рахунок встановлення додаткових ліній роздачі та збільшення обслуговуючого персоналу.
  • Ескіз
    Документ
    Роль конфліктів в організації та шляхи їх подолання
    (2014) Бадах, Юлія Петрівна
    Конфлікти існують рівно стільки, скільки існує людина, тому що виникають вони тільки в процесі спілкування людей. Conflicts exist as long as man exists because there are just in the process of communication.
  • Ескіз
    Документ
    Проблема расизму в США
    (2015) Міса, Надія; Жук, Вадим Васильович
    Висвітлюються прояви та причини расизму у США на сучасному етапі та окреслюються шляхи їх подолання. Highlights manifestations and causes of racism in the United States at the present stage and outlines how to overcome them.
  • Ескіз
    Документ
    Ку-Клукс-Клан як приклад расистської організації
    (2015) Тарасюк, Леся Анатоліївна; Жук, Вадим Васильович
    Ку-Клукс-Клан (Ku-Klux-Klan) була таємною терористичною організацією, яка існувала переважно у південних штатах США і діяльність якої була спрямовая на боротьбу проти чорношкірого населення країни. Ku Klux Klan (Ku-Klux-Klan) was a secret terrorist organization that existed mainly in the southern US states and activities which was spryamovaya to fight against the black population.