Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Production of meat products for health purposes
    (2024) Kolomiets, Ilia; Moskaluyk, Oksana; Haschuk, Olexandra
    Однією з важливих складових сучасного оздоровчого харчування являється щоденне споживання продуктів рослинного походження, що є джерелом більшості вітамінів, провітамінів, мінеральних речовин та харчових волокон. Продукти функціонального, оздоровчо-профілактичного призначення призначені сприяти профілактиці захворювань, покращення захисних функцій та створення умов для підвищення здатності організму протидіяти несприятливому впливу навколишнього середовища. Одночасно вони повинні або служити збереженню здоров’я, або відновленню. Значної проблеми набуває недостатнє надходження низки мікроелементів, зокрема йоду
  • Ескіз
    Документ
    Enrichment of meat products by iodine through the use of seaweed
    (2013) Kryzhova (Vengliyk), Julia
    There were developed meat products including burgers, meatballs, rissoles, dumplings, sausages for grilling, which had various heat treatment in order to study the iodine and selenium in finished products and their receipt to the body when consumed products.