Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасний стан, проблемні аспекти та перспективи розвитку обліково-контрольного та аналітичного забезпечення управління підприємством(2019) Чернелевський, Леонід Миколайович; Бабюк, О. В.; Беренда, Надія Іванівна; Духновська, Людмила Миколаївна; Євсєєва, Ірина Василівна; Колос, Ірина Василівна; Кравченко, Ірина Йосипівна; Кудренко, Наталія Володимирівна; Луцюк, Валерія Анатоліївна; Михайленко, Ольга Валеріївна; Ніколаєнко, Світлана Миколаївна; Осадча, Ганна Григорівна; Редзюк, Тетяна Юріївна; Сахненко, А. О.; Скопенко, Наталія Степанівна; Слободян, Наталія Геннадіївна; Соломчук, Людмила Миколаївна; Столяренко, О. М.; Темчишина, Юлія Леонідівна; Терещенко, Лариса Олександрівна; Тихонова, Н. О.; Ткаченко, Надія Марківна; Чернелевська, Олена Леонідівна; Щербина, Ольга СергіївнаУ монографії розкрито теоретичні, методичні та прикладні аспекти обліку, аналізу та аудиту щодо обліково-аналітичного забезпечення виробничо- господарської діяльності підприємств харчової промисловості з метою удосконалення обліково-комунікаційного інструментарію в модернізації управління діяльністю суб’єктів господарювання. Досліджено теоретико- методичні підходи до формування та оптимізації процесів обліку, аналізу і аудиту з метою їх застосування у виробничому та навчальному процесі.Документ Бюджетування діяльності підприємства на прикладі ПрАТ «Славутський солодовий завод»(2013) Осадча, Ганна Григорівна; Щур, Марина ВалеріївнаВ статті розглянуті особливості бюджетування на підприємствах пивоварної промисловості. Запропоновано в процесі бюджетування застосовувати поряд з розрахунком повної планової собівартості розраховувати планову маржинальну собівартість, маржинальний дохід; коефіцієнт маржинального доходу; точку беззбитковості; запас міцності; коефіцієнт запасу міцності; фактор операційного важеля тощо. В статье рассмотрены особенности бюджетирования на предприятиях пивоваренной промышленности. In the article the features of budgeting business brewing industry. A budgeting process in use along with the calculation of the full cost of the planned routine to calculate marginal cost, marginal revenue, marginal income ratio, break-even point, margin of safety, safety factor, factor operating leverage and more.