root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Монографії, підручники, навчальні посібники
Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Kuzmin, Oleg
1
search.filters.author.Omelchenko, Mariia
1
search.filters.author.Yakovenko, Petro
ORCID
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8342-229X
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-9321-6684
DOI
search.filters.doi.https://doi.org/10.30525/978-9934-26-445-0-6
Ключові слова
1
search.filters.subject.antioxidant properties
1
search.filters.subject.aqueous-alcoholic extracts
1
search.filters.subject.Ayurvedic syrups
1
search.filters.subject.innovative culinary products
1
search.filters.subject.maceration technology
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Початкова дата: 2010
×
DOI: search.filters.doi.https://doi.org/10.30525/978-9934-26-445-0-6
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Improvement of semifinished products technology: antioxidant properties of Ayurvedic syrups
(
2024
)
Yakovenko, Petro
;
Omelchenko, Mariia
;
Kuzmin, Oleg
Показати більше
Дослідження присвячено удосконаленню технології напівфабрикатів шляхом посилення антиоксидантних властивостей аюрведичних сиропів з акцентом на рослинну сировину, органолептичні якості та розробку інноваційних кулінарних рішень
Показати більше