Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасний стан, проблемні аспекти та перспективи розвитку обліково-контрольного та аналітичного забезпечення управління підприємством(2019) Чернелевський, Леонід Миколайович; Бабюк, О. В.; Беренда, Надія Іванівна; Духновська, Людмила Миколаївна; Євсєєва, Ірина Василівна; Колос, Ірина Василівна; Кравченко, Ірина Йосипівна; Кудренко, Наталія Володимирівна; Луцюк, Валерія Анатоліївна; Михайленко, Ольга Валеріївна; Ніколаєнко, Світлана Миколаївна; Осадча, Ганна Григорівна; Редзюк, Тетяна Юріївна; Сахненко, А. О.; Скопенко, Наталія Степанівна; Слободян, Наталія Геннадіївна; Соломчук, Людмила Миколаївна; Столяренко, О. М.; Темчишина, Юлія Леонідівна; Терещенко, Лариса Олександрівна; Тихонова, Н. О.; Ткаченко, Надія Марківна; Чернелевська, Олена Леонідівна; Щербина, Ольга СергіївнаУ монографії розкрито теоретичні, методичні та прикладні аспекти обліку, аналізу та аудиту щодо обліково-аналітичного забезпечення виробничо- господарської діяльності підприємств харчової промисловості з метою удосконалення обліково-комунікаційного інструментарію в модернізації управління діяльністю суб’єктів господарювання. Досліджено теоретико- методичні підходи до формування та оптимізації процесів обліку, аналізу і аудиту з метою їх застосування у виробничому та навчальному процесі.Документ Харчова промисловість в контексті підвищення конкурентоздатності економіки України(НУХТ, 2012) Чернелевська, Олена ЛеонідівнаВ роботі визначені теоретико-методологічні засади визначення рівня конкурентоздатності економіки країни, проаналізовані фактори глобальної конкурентоздатності та основні причини її втрати, здійснено аналіз існуючих теорій конкурентних переваг окремої країни та їх детермінантів. Прокоментовано міжнародний досвід (США, Німеччини, Швейцарії, Японії та Китаю) досягнення конкурентних переваг, визначена роль держави як гаранта захисту добросовісної конкуренції. Запропоновано інноваційно-кластерну основу побудови конкурентоздатної економіки, зокрема, кластерну модель розвитку – як фундамент підвищення конкурентоздатності харчової промисловості України.