Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Формирование рыночного механизма хозяйствования в пищевой промышленности(1992) Борщевский, П. П.; Скиценко, Н. М.; Страшинская, Лариса ВладимировнаВ брошуре раскрываются сущность, содержание, функции, состав и структура рыночного механизма хозяйствования и особенности его формирования в пищевой промышленности агропромышленного комплекса. Значительное внимание уделяется освещению основных положений новых законодательных актов Украины, касающихся формирования рыночного механизма. Рассматриваются организационные структуры управления пищевой промышленностью Украины в переходный период к рынку, их задачи и функции, определены этапы, основные направления и пути формирования рыночных структур хозяйства. In tract essence, the content, functions, composition and structure of the market mechanism and economic features of its development in the food industry of agriculture. Considerable attention is paid to the coverage of the main provisions of the new legislative acts of Ukraine concerning the formation of the market mechanism. We consider the organizational structures of the food industry in Ukraine during the transition period to the market, their tasks and functions defined stages, the basic direction and method of formation of market economy structures.Документ Природоохоронні технології та обладнання(2013) Левандовський, Леонід Вікторович; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Семенова, Олена ІванівнаВикладено основні екологічні проблеми харчової промисловості, охарактеризовано технології, що застосовуються для їх вирішення. Розглянуто традиційні та сучасні види обладнання природоохоронного призначення. Наведено методики розрахунку основних видів очисного обладнання, а також приклади розрахунку. Для студентів вищих навчальних закладів напрямів підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», «Харчові технології та інженерія». Може бути використаний магістрантами та аспірантами, які спеціалізуються в екологічному напрямі, та фахівцями харчової промисловості. The basic environmental problems of the food industry, described the technology used to solve them. Considered traditional and modern environmental protection equipment. The method of calculating the basic types of cleaning equipment, as well as examples of the calculation. For university students training areas "Ecology, Environmental Protection and Sustainable Use of Natural Resources", "Food Technology and Engineering". Can be used undergraduates and graduate students who specialize in environmental direction, and food industry professionals .Документ Удосконалення обліку, аналізу і аудиту в умовах глобалізації світової економіки(2013) Чернелевський, Леонід Миколайович; Ткаченко, Надія Марківна; Беренда, Надія Іванівна; Слободян, Наталія Геннадіївна; Чернелевська, Олена Леонідівна; Духновська, Людмила Миколаївна; Михайленко, Ольга Валеріївна; Момот, Людмила Володимирівна; Темчишина, Юлія Леонідівна; Осадча, Ганна Григорівна; Небильцова, Валентина Михайлівна; Редзюк, Тетяна Юріївна; Соломчук, Людмила Миколаївна; Овдій, Олена Василівна; Щербина, Ольга Сергіївна; Ніколаєнко, Світлана Миколаївна; Скоморохова, Світлана Юріївна; Кравченко, Ірина Йосипівна; Бевз, Вікторія Володимирівна; Кудренко, Наталія ВолодимирівнаЗапропоновані матеріали монографії дають можливість визначити спрямованість подальшого стратегічного розвитку підприємств АПК та харчової промисловості на підставі формування життєвих принципів суб’єктів господарювання в умовах входження в ринок і європейську спільноту. Викладені наукові положення, висновки і рекомендації мають достатньо високий ступінь обґрунтованості, оскільки ґрунтуються на опрацюванні значного масиву наукових розробок вітчизняних та зарубіжних дослідників з питань обліку, аналізу і аудиту, а також на використанні широкого спектру загальнонаукових та спеціальних методів наукового пізнання. Suggested materials monographs give further direction to determine the strategic development of agricultural enterprises and the food industry on the basis of the formation of life principles undertakings in entering the market and the European Community. Stated scientific statements, conclusions, and recommendations are sufficiently high degree of validity, as based on the processing of large amount of scientific research of domestic and foreign researchers of accounting, analysis and audit, and to use a wide range of general and special methods of scientific knowledge.