Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Автоматизація бюджетування – як основний елемент бізнес-планування діяльності підприємства(2011) Лисенко (Звьоздочкіна), Олена АнатоліївнаДосліджено бюджетування як основний бізнес-процес в управлінні підприємством. Проаналізований сучасний стан програмного забезпечення, що розроблений для автоматизації процесу бюджетування. Визначено необхідність автоматизації бюджетування та шляхи впровадження програмного забезпечення бюджетування з метою оптимізації управління підприємством. Budgeting as basic business process is investigational in a management by an enterprise. Analysed modern state of software that is worked out for automation of process of budgeting. The necessity of automation of budgeting and way of introduction of budgeting software is certain with the purpose of optimization of management by an enterprise.Документ Інформаційно-обчислювальні комплекси та АСУ(2013) Хлобистова, Ольга Андріївна; Гладка, Мирослава Вікторівна; Бобрівник, Катерина ЄвгенівнаУ навчальному посібнику наведено і узагальнено теоретичні методи аналізу і комплексного опису функціонування харчових підприємств. Детально розглянуто сучасні методи дослідження і функціональні особливості проектування комп’ютерних систем для харчових підприємств. Подані в ньому концепції управління процесами і підприємствами, а також розглянуті приклади сучасних інформаційних систем управління. Кожний розділ супроводжується питаннями для самостійної перевірки засвоєних знань. Призначений для студентів усіх форм навчання напряму 6.050101 "Комп’ютерні науки" і спеціальності 7.05010101 "Інформаційні управляючі системи і технології" при вивченні дисципліни "ІОК та АСУ" і при виконанні дипломної роботи, проекту, проходженні практики на підприємстві. The training manual describes and summarizes theoretical methods of analysis and comprehensive description of the operation of food businesses. Detailed Modern methods of design and functional features of a computer system for food businesses . Presented in it the concept of process management and enterprise and discussed examples of modern information systems. Each section is accompanied by questions for independent verification of learning . Designed for students of all learning direction 6.050101 "Computer Science" and specialty 7.05010101 " Information control systems and technologies" in the study of the subject " IEC and ACS" and the performance of the thesis, project, undertaking practical training in the company.Документ Мікропроцесорні пристрої і системи управління(1994) Ельперін, Ігор Володимирович; Календро, Євгеній Людвігович; Ладанюк, Анатолій ПетровичУ навчальному посібнику висвітлено питання використання мікропроцесорної техніки в системах автоматизації технологічних процесів. Викладено основи мікропроцесорної техніки. Описано основні технічні характеристики, склад , призначення та принципи програмування окремих мікропроцесорних контролерів ПКЛ, Ломіконт, Реміконт-110, Реміконт-130. Наведені приклади програмування для окремих контролерів. In the manual questions of use of microprocessor equipment in systems of automation of technological processes are considered. The main technical characteristics, structure, appointment and the principles of programming of separate microprocessor controlers are described: PKL, Lomikont, Remikont-110, Remikont-139. Programming examples for separate controlers are given.