Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах(2016) Сухенко, Юрій Григорович; Серьогін, Олександр Олександрович; Сухенко, Владислав Юрійович; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаВикладено теоретичні основи, напрямки та інноваційні технології переробки вторинної сировини та відходів харчових і переробних виробництв АПК у енергоносії, корм, добрива, харчові добавки, будівельні матеріали та інші товари народного споживання, що створює передумови для повного використання природних ресурсів. The theoretical bases, directions and innovative technologies of processing of secondary raw materials and wastes of food and processing industries of agroindustrial complex in energy carriers, feed, fertilizers, food additives, building materials and other consumer goods are created, which creates preconditions for full use of natural resources.Документ Інноваційні технології альтернативного енергозабезпечення харчових і переробних підприємств в прикладах і задачах(2016) Сухенко, Юрій Григорович; Серьогін, Олександр Олександрович; Муштрук, Михайло Михайлович; Рябоконь, Наталія ВікторівнаОписані технології та обладнання, що дають можливість застосувати на виробництві різновиди геотермальної, сонячної, вітрової енергій, гідроенергії, твердого біопалива та біогазу, наведені приклади конструювання і раціонального застосування обладнання. Described are technologies and equipment that make it possible to apply in the production of varieties of geothermal, solar, wind energy, hydro energy, solid biofuels and biogas, examples of the design and rational application of equipment.