Монографії, підручники, навчальні посібники

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційно-обчислювальні комплекси та АСУ
    (2013) Хлобистова, Ольга Андріївна; Гладка, Мирослава Вікторівна; Бобрівник, Катерина Євгенівна
    У навчальному посібнику наведено і узагальнено теоретичні методи аналізу і комплексного опису функціонування харчових підприємств. Детально розглянуто сучасні методи дослідження і функціональні особливості проектування комп’ютерних систем для харчових підприємств. Подані в ньому концепції управління процесами і підприємствами, а також розглянуті приклади сучасних інформаційних систем управління. Кожний розділ супроводжується питаннями для самостійної перевірки засвоєних знань. Призначений для студентів усіх форм навчання напряму 6.050101 "Комп’ютерні науки" і спеціальності 7.05010101 "Інформаційні управляючі системи і технології" при вивченні дисципліни "ІОК та АСУ" і при виконанні дипломної роботи, проекту, проходженні практики на підприємстві. The training manual describes and summarizes theoretical methods of analysis and comprehensive description of the operation of food businesses. Detailed Modern methods of design and functional features of a computer system for food businesses . Presented in it the concept of process management and enterprise and discussed examples of modern information systems. Each section is accompanied by questions for independent verification of learning . Designed for students of all learning direction 6.050101 "Computer Science" and specialty 7.05010101 " Information control systems and technologies" in the study of the subject " IEC and ACS" and the performance of the thesis, project, undertaking practical training in the company.
  • Ескіз
    Документ
    Кадровий потенціал підприємств харчової промисловості України: формування, управління та розвиток
    (2010) Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна
    У монографії поглиблюються теоретико-методичні засади та науково-практичні рекомендацій щодо застосування прогресивних методів формування та розвитку кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості, що забезпечують можливість їх ефективного функціонування. Особлива увага приділяється оцінці сучасного стану формування та розвитку кадрового потенціалу; розробленню: класифікації показників оцінки кадрового потенціалу, механізму обрання кадрової стратегії, моделі формування кадрового потенціалу. Досліджені типології кадрових стратегій, здійснено їх ідентифікацію та розширення. Розроблені та обґрунтовані напрями посилення кадрового потенціалу. Монографія призначена для наукових працівників, викладачів, аспірантів та студентів вищих та середніх спеціальних навчальних закладів економічного профілю, працівників підприємницьких структур. The book deepen the theoretical and methodological foundations and research and practical guidance on the application of advanced methods of formation and development of human resources of the food industry , enabling them to function effectively. Particular attention is paid to assessing the current state of formation and development of human resources , development : classification of indicators to measure human resources, HR strategy selection mechanism , a model of human resources. Typology of recruitment strategies investigated , by their identification and expansion. Designed and reasonable directions of strengthening human resources. The book is intended for researchers, teachers and students of higher and secondary specialized educational institutions of economics , employees of businesses .