Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Вплив нанокомпозиту на функціональні показники білкових препаратів рослинного походження
    (2014) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна
    У технології м’ясопродуктів широко використовують білки рослинного і тваринного походження. Білки, додатково внесені у м’ясну фаршеву систему, позитивно впливають на неї та стабілізують її. Для досліджень залучили наступні білкові препарати рослинного походження: соєвий ізолят "Pro-Vo 500 U", соєвий концентрат "Pro-Vo KM", соєвий текстурат "Pro-Vo Tex PU 35" та соєвий протеїн GS8100. Для білкових препаратів було обрано такі гідромодулі – 1:2, 1:4, 1:6. Доведено покращення функціонально-технологічних показників та структурно-механічних властивостей шляхом використання нанокомпозиту.. In the meat technology commonly used plant and animal origin proteins. Proteins positively affecting and stabilize meat systems. For analyzing following next plant origin protein: soy isolate "Pro-Vo 500 U", soy concentrate "Pro-Vo KM", soy texturate "Pro-Vo Tex PU 35”, and concentrated soy protein GS8100. To confirm or refute technological instructions of regarding the degree hydration of protein preparations was selected next degree of hydration - 1: 2, 1: 4 and 1: 6. Improved functional and technological indicators and the structural and mechanical properties through the use of nanocomposites has been proven.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив нанокомпозитів на показники білкових препаратів тваринного походження
    (2014) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна
    Традиційним шляхом збільшення ресурсів харчового білка є підвищення продуктивності рослинництва і тваринництва. Особливу увагу слід приділяти білкам тваринного походження, адже їх використання є доцільним з точки зору раціонального розподілу вторинної сировини підприємств харчової промисловості. У статті доведено покращення функціонально-технологічних показників та реологічних властивостей шляхом використання нанокомпозитів. The traditional way to increase the resources of dietary protein is to increase the productivity of crops and livestock. It has been proven the improvement of functional-technological parameters and rheological properties by the use of nanocomposites.