Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Встановлення впливу екстракту чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси(2009) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Бадрук, Вадим ВолодимировичУ статті запропоновано виробництво білково-збивних тортів, тістечок та печива із застосуванням екстрактів чорного та зеленого чаю. Підібрані оптимальні рецептурні композиції для досягнення найкращої піноутворювальної здатності білково-збивного напівфабрикату та органолептичних показників готових виробів. Встановлено вплив температури на процес екстрагування та концентрації екстракту на піноутворювальну здатність. In this article is suggsted the production of albumen-whipped cakes and biscuits with the addition of extracts of black and green tea. Optimal recipe composition were selected for achievement the best foamforming ability of albumen-whipped semifabricate and the best figures of ready-made goods. The temperature influence on process of extraction and concentration of extract upon foamforming ability was determined.