Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Енергозберігаючі технології – інноваційний шлях розвитку харчової промисловості
    (2010) Бевз, Вікторія Володимирівна
    Харчова промисловість України є однією з провідних галузей народного господарства, що забезпечує населення країни продовольчими товарами. Одна з найгостріших проблем галузі — висока енергомісткість виробництва. Впровадження новітніх технологій збереження енергії в харчовій промисловості зменшить загальне використання енергоресурсів, забезпечить економічну безпеку держави, надасть змогу підприємствам досягти високої конкурентоздатності і призведе до зменшення забруднення довкілля.