root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Статті
Статті
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Бондаренко, Юлія Вікторівна
1
search.filters.author.Дробот, Віра Іванівна
Ключові слова
search.filters.subject.bread volume
1
search.filters.subject.dough
1
search.filters.subject.fermentation
1
search.filters.subject.glucose-fructose syrup
1
search.filters.subject.maltose treacle
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2008
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Бондаренко, Юлія Вікторівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.bread volume
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста
(
2008
)
Дробот, Віра Іванівна
;
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Показати більше
В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на життєдіяльність дріжджової мікрофлори тіста та якість хліба.
Показати більше