Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Створення бази даних і знань харчових продуктів, що підлягають сушінню(2001) Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Бровченко, Наталія НестерівнаДана стаття присвячена започаткуванню комплексу досліджень і розробок для створення засобами сучасних інформаційних технологій бази даних та знань продуктів, що підлягають сушінню. База даних та знань вміщує усі відомі фізичні, теплофізичні та інші відомі характеристики, які потрібні для оптимального вибору способу сушіння та необхідного для цього обладнання.Документ Використання генетичних алгоритмів для розв’язання задачі складання розкладу виконання замовлень(2011) Грибков, Сергій Віталійович; Загоровська, Лариса Григорівна; Бровченко, Наталія НестерівнаСформульовано критерії оптимальності та формалізовано задачу складання розкладу виконання замовлень на виготовлення макаронних виробів. Використано генетичні алгоритми для її розв’язання.