Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Використання харчових волокон при виробництві рисового корпусу для коекструзійних продуктів
    (2012) Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Бур'ян, Ганна; Шаран, Андрій Васильович; Ковбаса, Володимир Миколайович
    В ході даної роботи були розроблені рецептурні композиції корпуса для коекструзійних продуктів з підвищеною харчовою цінністю. В якості добавок рекомендовано використовувати горохову клітковину в кількості 8%, бобову 6%, картопляну 6% і пшеничну в кількості 10%. In the course of this work were developed recipe composition koekstruziynyh cases for products with high nutritional value. As supplements recommended pea fiber of 8%, 6% bean, potato and wheat 6% of 10%.