Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Фруктове смузі з вівсяним відваром як функціональний напій для закладів ресторанного господарства
    (2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Вовк, Ганна Михайлівна
    У роботі розглянуто перспективи використання смузі як основи функціональних напоїв для закладів ресторанного господарства. Обґрунтовано технологічні параметри отримання вівсяних відварів. Досліджено хімічний склад та біологічну цінність складових дослідних зразків та запропоновано оптимальний склад рецептурних компонентів фруктових смузі з вівсяним відваром. Визначено органолептичні показники якості, харчову, енергетичну та біологічну цінності розробленого зразка фруктового смузі з вівсяним відваром.The prospects of using smoothie as a functional drink for restaurants are considered in the work. Technological parameters for oatmeal water obtaining are substantiated. The chemical composition and biological value of experimental samples components are investigated, and the optimal composition of the fruit smoothies with oatmeal water is proposed. Organoleptic quality indicators, nutritional, energy and biological values of the fruit smoothie with oatmeal water developed sample are identified.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості раціонів харчування
    (2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Вовк, Ганна Михайлівна; Гребонос, Катерина Ігорівна; Радькевич, Світлана Миколаївна; Роман, Тетяна Олександрівна
    Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.