Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Вплив поверхнево-активних речовин та камедей рослинного походження на якість хліба
    (2007) Юрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Волошин, С. В.
    У роботі досліджувався вплив камедей рослинного походження і поверхнево-активних речовин на якість хліба і процес черствіння. Встановлені оптимальні дозування камедей для поліпшення якості хліба та запобігання процесу черствіння. Сумісне використання камедей та ПАР є більш ефективним порівняно із застосуванням лише камедей і дає змогу зменшити дозування останніх. This work investigated the influence of plant origin gums and surface active agents to the quality of bread and the process of its growing stale. It was established the optimal dosage of gums for improving the quality of bread and delays the process of its growing stale. To use gums and surface active agents are more effective to compare with the usage of barely the gum and give the opportunity to reduce the dosage of the latter.