Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна(2011) Оболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Волощук, Галина Іванівна; Кисельова, О. О.; Паращенко, Т. С.; Скрипко, Ангелiна ПетрiвнаДосліджено вплив борошна з вівсяного солоду на процес тістоутворення та структурно-механічні властивості тіста. Встановлено, що додавання вівсяного солоду до пшеничного борошна покращує структурно-механічні властивості тіста та дозволяє знизити калорійність здобного печива за рахунок зменшення кількості цукру та жиру у рецептурі.