Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Перехідні процеси в вакуумних технологіях стабілізації продукції
    (2014) Гонта, Ігор Анатолійович; Гіджеліцький, Віталій Миколайович; Максименко, Ірина Фаддеївна
    У публікації наведена інформація щодо термодинамічних і енергетичних параметрів зневоднення овочевих культур за вакуумування оброблюваних середовищ. The article presents information regarding the thermodynamic features of the processes of dehydration vegetable- fruit products.
  • Ескіз
    Документ
    Феноменологічні підходи в розробках технологій стабілізації продукції рослинного походження
    (2014) Гонта, Ігор Анатолійович; Максименко, Ірина Фаддеївна; Мироненко, Світлана Михайлівна
    В публікації наведено інформацію щодо особливостей застосування феноменологічних підходів в розробках технологій стабілізації продукції рослинного походження. Обгрунтовується програма досліджень, оцінка можливостей і розробка технологій стабілізації спаржі та похідних її переробки. This publication provides information on the specifics of the application of phenomenological approaches in the development of technologies stabilization plant products. Substantiates research program, the capability and technology development and stabilization asparagus processed derivatives