Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Нове в технології використання фосфатів у ковбасному виробництві(2006) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій ІвановичВивчено характеристики модельних м’ясних фаршів з використанням закордонних фосфатних препаратів. Ефективність дії оцінювали за їх впливом на функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів. Для визначення якісного і кількісного складу імпортних фосфатних препаратів виконано рентгено-фазовий аналіз.Документ Використання фосфатів як одна з умов покращання якості ковбасних виробів(2002) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор МирославовичРозглянуто сировинну базу м’ясної промисловості України, яка останнім часом значно скоротилась і погіршалась. Значні відхилення якості м’яса зумовлюють пошук шляхів і способів його раціонального використання. Одним із технологічних прийомів при виробництві варених ковбасних виробів є використання фосфатних препаратів.Документ Особливості утворення нітрозопігментів при використанні активних стабілізаторів м’ясних систем(2006) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій ІвановичДосліджено утворення нітрозопігментів при використанні активних стабілізаторів м’ясних систем і стійкість кольору варених ковбас. В оцінюванні якості варених ковбас нами виявлено та рекомендовано враховувати значення співвідношення показників відбивання при довжинах хвиль 570 і 650 нм (D570/D650) після експозиції поверхні зрізу досліджуваного зразка у видимій області спектра.