Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Вплив термооброблення на вологозв’язувальну здатність білків рослинного і тваринного походження
    (2014) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна; Горбач, Олександр Ярославович
    В статті розглянуто використання рослинних і тваринних білків для заміни м’ясної сировини. Досліджено гідратовані білкові препарати з соєвих білків та білків колагеновмісної сировини. Проведені дослідження є основою поєднання тваринних та рослинних білків для створення функціональних харчових білоквмісних композицій. The article examines the use of plant and animal proteins to replace the meat raw materials. There was investigated hydrated protein preparations of soy proteins and collagen-containing proteins raw material. These investigations form the basis for a combination of animal and plant proteins to create functional food protein-containing compositions.