Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Про зменшення витрати енергоносіїв на м’ясопереробних підприємствах України(2014) Заславський, Аркадій Ісакович; Павелко, Володимир Іванович; Горобець, Юлія СергіївнаНаведені заходи щодо зменшення використання паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствах України. Given activities to reduce the use of energy resources at meat processing plants in Ukraine.Документ Багатофункціональні комплексні суміші в складі розсолів для запечених шинок(2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Горобець, Юлія СергіївнаПідібрані багатофункціональні комплексні суміші для розсолів у виробництві запечених шинок, що забезпечує соковиту та ніжну консистенцію, збагачує продукт харчовими волокнами, збільшує вихід продукту та термін зберігання. Multifunctional complex mixtures for brines in production of baked hams that provides juicy and tender consistence, enrich a product with food fibres, increase of product output and storage term.