Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Використання різних форм соєвих добавок при виробництві кисломолочних напоїв(2002) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Грек, Олена Вікторівна; Маляренко, Тетяна ВолодимирівнаЗастосування сої - рослинної сировини підвищеної біологічної цінності - в рецептурах кисломолочних продуктів дозволяє отримати композиції, які характеризуються збалансованим вмістом життєво - необхідних елементів, які відповідають вимогам сучасної науки про харчування. Результати проведеної науково-дослідної роботи мають практичний інтерес. Додавання сухих, соєвих компонентів: соєвого знежиреного дезодорованого борошна і соєвого білково-жирового збагачувача дозволяє, одержати продукт збагачений рослинними компонентами, з однорідною густою консистенцією, кисломолочним смаком та запахом. The use of soy - Herbal high biological value - in recipes dairy products provides a composition characterized by containing a balanced life - essential elements that meet the requirements of modern nutritional science. The results of the research are of practical interest. Add dry ingredients soy: soy flour and nonfat deodorized soybean protein-lipid dresser allows to obtain a product enriched botanicals, with a homogeneous dense texture, yogurt flavor and odor.