Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив антимікробної дії основних солей алюмінію на втрати цукрози на дифузії(2001) Салавор, Оксана Мирославівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Ліпєц, Антон Адамович; Клименко, Лариса Степанівна; Гусятинська, Наталія АльфредівнаПропонується спосіб очищення транспортерно-мийної та живильної води за допомогою основних солей алюмінію, оцінку ефективності яких досліджували по мікробіологічній забрудненості води різними групами мікроорганізмів.Документ Аналіз мікробіологічних процесів під час перероблення тростинного цукру–сирцю(2011) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Романченко, Наталія МиколаївнаДосліджено вплив мікробіологічних процесів на якість цукру-сирцю при зберіганні. Проведено дослідження мікробіологічної забрудненості продуктів виробництва цукру при переробленні тростинного цукру-сирцю. Визначено ефективність застосування дезінфікуючого препарату „Жавель-Клейд” на основі натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти для пригнічення мікробіологічних процесів у виробництві цукру з тростинного цукру-сирцю. Influence of microbiological processes on quality of reed sugar is investigated at storage. It is carried out researches microbiological contamination products of manufacture of sugar from reed sugar. Efficiency of application of disinfectant "Javel-Clade" (working which substance the acid is dihlorizotsianourovy) is determined with the purpose of suppression microbiological processes by manufacture of sugar from reed sugar.