Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження ефективності способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів(2007) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаНаведено огляд сучасних способів фракціонування крохмалю і застосування отриманих фракцій амілози та амілопектину. Встановлено ефективність розділення крохмалю на фракції шляхом використання органічних комплеуксоутворювачів, проаналізовано склад отриманих продуктів.Документ Технологія мальтодекстринів із крохмалю та їх застосування(2002) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Петрушевський, В'ячеслав ВіталійовичДосліджено технологічні умови виробництва мальтодекстринів із кукурудзяного і картопляного крохмалю. Вивчено властивості мальтодекстринів. Запропоновані варіанти використання мальтодекстринів у виробництві низькокалорійних продуктів.Документ Дослідження способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів(2007) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаНаведено огляд сучасних способів фракціонування крохмалю і застосування отриманих фракцій амілози та амілопектину. Встановлено ефективність розділення крохмалю на фракції шляхом використання органічних комплеуксоутворювачів, проаналізовано склад отриманих продуктів.