Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу ферментативного розрідження крохмалю
    (2002) Грабовська, Олена Вячеславівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Штангеєва, Надія Іванівна; Українець, Анатолій Іванович
    Наведено результати дослідження оптимальних параметрів проведення ферментативного розрідження кукурудзяного крохмалю для забезпечення найкращої підготовки його для подальшого оцукрювання глюкоамілазою у виробництві цукристих сиропів. The results of the study of optimum parameters of conducting enzymatic liquefaction of corn starch for the best prepare it for subsequent saccharification glucoamylase production in sugar syrup.
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація ферментативного гідролізу крохмалю обробленням парою
    (2003) Грабовська, Олена Вячеславівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Штангеєва, Надія Іванівна; Українець, Анатолій Іванович
    Оброблення ферментативних гідролізатів парою поліпшує їх фільтраційну здатність та зменшує втрати крохмалю з фільтраційним осадом.
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізація технологічних параметрів ферментативного розріджування крохмалю
    (2004) Грабовська, Олена Вячеславівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Штангеєва, Надія Іванівна; Мірошник, Володимир Олександрович
    Визначено оптимальні технологічні умови ферментативного розріджування кукурудзяного та картопляного крохмалю, як першого етапу гідролізу у виробництві цукристих сиропів.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія мальтодекстринів із крохмалю та їх застосування
    (2002) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Петрушевський, В'ячеслав Віталійович
    Досліджено технологічні умови виробництва мальтодекстринів із кукурудзяного і картопляного крохмалю. Вивчено властивості мальтодекстринів. Запропоновані варіанти використання мальтодекстринів у виробництві низькокалорійних продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження кінетики ферментативного розріджування крохмалю
    (2004) Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Мірошник, Володимир Олександрович
    Встановлено кінетичні закономірності ферментативного розріджування кукурудзяного та картопляного крохмалю в залежності від технологічних умов проведення процесу.