Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Позитивно впливає екстракти чорного і зелено чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси(2010) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Бадрук, В.У статті запропоновано виробництво білково-збивних тортів, тістечок і печива із застосуванням екстрактів чорного та зеленого чаю. Підібрані оптимальні рецептурні композиції для досягнення найкращої піноутворювальної здатності білково-збивного напівфабрикату та органолептичних показників готових виробів. Установлено вплив температури на процес екстрагування та концентрації екстракту на піноутворювальну здатність. In the article the manufacture of protein-whipped cakes, pastries and biscuits using extracts of black and green tea. The optimum recipe for the best composition foaming ability semi protein-whipped and organoleptic properties of finished products. Established the effect of temperature on the process of extraction and concentration of the extract on foaming ability.Документ Встановлення впливу екстракту чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси(2009) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Бадрук, Вадим ВолодимировичУ статті запропоновано виробництво білково-збивних тортів, тістечок та печива із застосуванням екстрактів чорного та зеленого чаю. Підібрані оптимальні рецептурні композиції для досягнення найкращої піноутворювальної здатності білково-збивного напівфабрикату та органолептичних показників готових виробів. Встановлено вплив температури на процес екстрагування та концентрації екстракту на піноутворювальну здатність. In this article is suggsted the production of albumen-whipped cakes and biscuits with the addition of extracts of black and green tea. Optimal recipe composition were selected for achievement the best foamforming ability of albumen-whipped semifabricate and the best figures of ready-made goods. The temperature influence on process of extraction and concentration of extract upon foamforming ability was determined.