Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження сорбційних і десорбційних процесів у здобному печиві на цукрі та цукрозамінниках(2008) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Яременко, Оксана МихайлівнаСтаття присвячена дослідженням впливу цукрозамінників на сорбційно-десорбційні процеси, що відбуваються при зберіганні здобного печива. Досліджено також зміну активності води та структурні характеристики зразків здобного печива, що містять у своєму складі цукрозамінники, що дозволило прогнозувати терміни їх зберігання. The article investigates the impact of sweeteners on sorption and adsorption processes occurring during storage butter biscuits. Also investigated the change of water activity and structural characteristics of samples of butter biscuits containing sweeteners in its composition, allowing to predict the timing of storage.Документ Новітня технологія помадних цукерок з жувальним ефектом(2008) Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаУ статті наводяться результати досліджень впливу желатину на структуру помадних цукерок. На основі експериментальних досліджень встановлюється раціональне дозування гідроколоїду та необхідні зміни технологічних параметрів в запропонованій технології цукерок, що набувають жувального ефекту. Встановлені строки зберігання нових виробів при пакуванні в поліпропілен.Документ Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок(2004) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена ОлександрівнаВ статті наведені результати досліджень впливу різних пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок. Встановлена доцільність використання матеріалів на основі поліпропілену, що дозволяє зберегти початкову консистенцію цукерок більш тривалий час в порівнянні з іншими пакувальними матеріалами.