Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Вітамінна цінність та мікробіологічна безпека заморожених плодів вишні при зберіганні(2024) Сімахіна, Галина Олександрівна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Науменко, Наталія Валентинівна; Камінська, Світлана ВладиславівнаНа з’ясуванні можливості досягнення високих показників якості та безпеки при використанні сучасних методів заморожування орієнтовано дану роботу, в якій предметом дослідження обрано плоди вишні (ДСТУ 8325:2015. Вишня свіжа) сортів Володимирська, Шубинка, Мічуріна плодюча, Шпанка, Мономах. Досліджено динаміку зміни основних вітамінів – вітаміну С, біофлавоноїдів, каротиноїдів при заморожуванні, в процесі зберігання та дефростації напівфабрикатів перед їх застосуванням