Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива
    (2011) Згурський, Андрій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
    Досліджено реологічні характеристики молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива з метою встановлення рекомендованих значень сухих речовин пектиновмісної сировини порівняно з типовими сумішами для морозива молочного та пломбіру. Визначено характер структуроутворення в молочно-овочевих системах за рахунок дії складових компонентів рослинної сировини.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива
    (2012) Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Досліджено основні реологічні характеристики суспензій зародків пшениці для формування і стабілізації структури морозива з комбінованим складом сировини. Доведено технологічну ефективність застосованого зернового компонента порівняно з пшеничним борошном як класичним стабілізатором рослинного походження.