Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Високоінтенсивні просіювачі борошна
    (2004) Федорів, Віктор Михайлович; Ковальов, Олександр Володимирович; Осауленко, Юрій Володимирович; Бабко, Євген Миколайович
    Розробка раціональних конструкцій просіювачів сипких матеріалів і збільшення ефективності їх роботи - одне з основних завдань харчової промисловості. Якість і обсяг виробництва потової продукції, безсумнівно, залежать від дієвості роботи просіювальних машин. Розмір отворів сит, а також фракційні характеристики просіювальних харчових сипких мас є визначальними чинниками, від яких залежать технологічна ефективність і питома продуктивність просіювальних машин. Зменшення прохідного перерізу отворів сита призводить до забивання їх високодисперсним сипким продуктом, зниження ефективності та питомої продуктивності просіювання.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив адгезії тіста на процес замішування
    (2010) Стадник, Ігор Ярославович; Ковальов, Олександр Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Удворгелі, Лариса Іванівна
    Представлено удосконалення технології замішування при сприянні високоефективного впливу адгезії на процес тісто утворення в тістомісильній камері нової машини дискретної дії. Обґрунтованого лощу контакту адгезиву та складові, формуючі роботу на подолання адгезії і деформації тіста при визначенні критерії, які впливають на процес тісто утворення, відповідно до кожного певного періоду стадії замішування.