Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Фізичні та теплофізичні характеристики пектиновмісних екстрактів і паст із яблучних вичавок
    (1995) Овчарук, Володимир Олексійович; Уврачева, Т. В.; Бодров, Віктор Семенович; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Коломієць, Дмитро Петрович
    Наведено результати експериментів та їх аналіз по визначенню густини, в‘язкості , поверхневого натягу, теплоємності, теплопровідності та темперо провідності в залежності від вмісту сухої речовини та температури екстрактів і паст із вмістом пектину після кислотного гідролізу яблучних вичавок. The results of the experiments and analysis to determine the density, viscosity, surface tension, specific heat, thermal conductivity and tempera depending on the dry matter content and temperature extracts and pastes with content of pectin after acid hydrolysis of apple pomace.