Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинки(2016) Бондаренко, Дмитро Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Корецька, Ірина ЛьвівнаКлючовим моментом дослідження є вибір найякіснішого зразка пектину, технічна документація якого відповідає наданим характеристикам, а сам пектин буде найкращим для використання його в технологіях солодких страв. The key point of the study is to choose the best quality sample pectin technical documentation which meets the characteristics, and the pectin is ideal for use in technologies desserts.Документ Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів(2013) Корецька, Ірина ЛьвівнаНаведена характеристика сучасного ринку наповнювачів та начинок для виробництва кондитерських та хлібобулочних виробів. The brought description over of modern market of fillers and filling for the production of pastry and bakery wares.