Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційна система контролю бару «СКБАРА» як засіб підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства
    (2020) Кошшої, Олександр Степанович; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    У статті обґрунтовано необхідність впровадження інновацій; досліджено застосування технології контролю бару як інноваційної діяльності у сфері послуг готельно-ресторанного господарства; розкрито інноваційні різновиди системи, які застосовуються в закладах готельно-ресторанного господарства; наведено переваги різновидів системи, а також охарактеризовано їхні функції та можливості, що впливають на конкурентоспроможність ресторану в цілому.The article justifies the needs of innovations implementation; have been investigating the bar control technologies as innovative activities in hotel and restaurant business; have been revealed the concept of innovative variety of systems which are used in hotel and restaurant business; have been demonstrated the advantages of systems variety and described functions and possibilities that have an impact on competitiveness of restaurant business in general.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації як інструмент підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства на прикладі капсульного готелю «MONOTEL SPACE»
    (2019) Москаленко, Дарина Максимівна; Кошшої, Олександр Степанович; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    У статті обґрунтовано необхідність постійного впровадження інновацій; досліджено застосування технології капсульного готелю як інноваційної діяльності у сфері послуг готельного господарства; з’ясовано інноваційні технології, які застосовуються в закладах готельних господарства капсульного типу; наведено пропозиції щодо їх удосконалення; визначено переваги та недоліки технологічних рішень, а також охарактеризовано чинники, що впливають на конкурентоспроможність готелю «Monotel Space».The necessity of continuous introduction of innovations is substantiated in the article; application of capsule hotel technology as an innovative activity in the sphere of hotel services is investigated; elucidated innovative technologies used in capsule-type hotel establishments; suggestions for their improvement are given; the advantages and disadvantages of technological solutions are identified, as well as the factors that influence the competitiveness of the Monotel Space Hotel.