Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці(2005) Пешук, Людмила Василівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Топчій, Оксана АнатоліївнаРозроблено рецептури і технології виготовлення напівфабрикатів, зокрема пельменів нових видів з використанням зернопродуктів, пробуджених ЄСО, та зародків пшениці, які мають оздо¬ровчі й лікувально-профілактичні властивості завдяки різноманітному і багатому комплексу нашивних вітамінів і мінералів, а також клітковини з підвищеними сорбційними показниками. A compounding and fabrication technologies ing foods, including new types of dumplings - using grain, awaken Groom ESA, and wheat germ with spa tourism rovchi and medical-preventive properties of head clerks diverse and rich complex nashyv of vitamins and minerals and fiber with high sorption parameters.Документ Використання нетрадиційної сировини в комбінованих м'ясних напівфабрикатах(НУХТ, 2007) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пешук, Людмила Василівна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРозроблені рецептури та технології виготовлення нових видів січених напівфабрикатів, зокрема котлет, з використанням пробуджених зернопродуктів ЄСО та зародків пшениці, які володіють оздоровчими і лікувально-профілактичними властивостями за рахунок різноманітного і багатого комплексу нативних вітамінів, мінералів і клітковини.