Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Поліпшення органолептичних властивостей ковбасних виробів в процесі шприцювання фаршу в оболонку(2012) Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ роботі описана методика експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов процесу шприцювання ковбасного фаршу. Функцією оптимізації служили органолептичні властивості готової продукції. Отримана математична модель, придатна для прогнозування органолептичних властивостей ковбасних виробів залежно від умов шприцювання. In this work the methods of treatment of experimental researches are considered in relation to determination of optimal terms of process of syringing of the sausage stuffing with the purpose of improvement of organoleptic properties of the prepared products. A mathematical model is got for prognostication of organoleptic properties of sausage wares depending on the terms of syringing.Документ Математичне моделювання споживчих показників якості ковбасного фаршу під час процесу шприцювання(2012) Топольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті приведено дані по математичному моделюванню процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку, з метою поліпшення якісних характеристик продукту. In the article results over of mathematical design of process of filling of the sausage stuffing are brought in a shell, with the purpose of improvement of quality descriptions of product.