Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Документ Сучасні електромембранні методи підготовки технологічних середовищ для харчових виробництв(2010) Купчик, Михайло Петрович; Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна МиколаївнаВ статті розглядається дослідження процесу одержання дифузійного соку при різних видах живильної води та додаванні електромембранно підготовленого водного розчину. Комп`ютерна оптимізація дозволила встановити узагальнений критерій залежності чистоти дифузійного соку від концентрації ЕАВР. Дані параметри технологічного процесу забезпечують мінімальний перехід нецукрів із бурякової стружки в дифузійний сік в процесі екстрагування сахарози.