Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Алгоритми оптимізації енергозбереження у харчовій промисловості
    (2012) Левчій, Д. В.; Медвідь, Наталія Вікторівна
    Робота присвячена дослідженню методів оптимізації використання сучасних енергозберігаючих технологій, а саме — розробці кібернетичних алгоритмів керування та оптимальних комбінацій енергозберігаючих технологій на підприємствах харчової промисловості. Наведено приклад практичного застосування алгоритмів автоматичного управління для інженерних систем окремого виробничого цеху. This work is dedicated to methods of optimization energy saving technologies — the development of cybernetic control algorithms and the optimal combination of energy saving technologies in food industry. As an example, were considered energy optimization algorithms for engineering systems of a single production department. Engineering systems include a power unit (gas boiler), heating system, water supply, ventilation, air conditioning, underfloor heating system and alarm systems. For each system were developed the individual algorithm for optimization of energy consumption. In conclusion of the article the efficiency of automatic control in the workp
  • Ескіз
    Документ
    Використання під-алгоритмів для керування виробничими процесами у харчовій промисловості
    (2013) Левчій, Д. В.; Медвідь, Наталія Вікторівна
    У роботі розглянуті можливості використання ПІД-алгоритмів (пропорційно- інтегрально-диференційних) для автоматизації виробничих процесів на підприємствах харчової промисловості. Наведені приклади застосування та переваги використання даних алгоритмів. The paper discusses the possibilities of using PID algorithms (proportsiyno- integral-differential) for the automation of production processes in the food industry. Examples of use and advantages of these algorithms.