Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання лактулози при виробництві кексів
    (2009) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лиман, Наталія Петрівна
    Стаття присвячена науковому обґрунтуванню і розширенню асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального функціонального призначення з пребіотичними властивостями. Розроблено оптимальний рецептурний склад та досліджено вплив пребіотика лактулози. The article is devoted to the scientific rationale and expansion of the range of confectionery special functionality with prebiotic properties. Develop an optimal composition of a prescription and the influence of the prebiotic lactulose.
  • Ескіз
    Документ
    Знадобиться лактулоза при виробництві кексів
    (2009) Лиман, Наталія Петрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Стаття присвячена дослідженню можливості використання пребіотика лактулози при виробництві кексів. Наведена характеристика лактулози, відображено її основні переваги та недоліки. Обґрунтовано доцільність використання та визначено оптимальне дозування лактулози при виробництві кексів функціонального призначення.
  • Ескіз
    Документ
    Використання лактулози при виробництві кексів
    (2010) Лиман, Наталія Петрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    У даній статті представленні результати досліджень впливу концентрату лактулози «Лар» при виробництві кексів на їх структурно-механічні та органолептичні показники тіста і готових виробів. This article presents the results of studies of the impact of lactulose "Lar" concentrate in the production of cakes to their structural and mechanical properties and organoleptic parameters of dough and finished products.