Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Напрямки підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства в Україні
    (2013) Литвиненко, Ярослав Васильович; Литвиненко, Тамара Євгенівна
    Проведено дослідження проблем, що постають перед підприємствами готельно-ресторанного господарства в умовах кризи, розглянуті питання створення конкурентоспроможних підприємств, які здатні надавати споживачам конкурентоздатні послуги та продукцію, яку вони виробляють. Researches of problems which are faced by enterprises of hotel and restaurant industry in crisis are done, the issues of creation of competitive enterprises, which are able to provide consumers with competitive services and products that they produce are considered.