Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Основні чинники впливу на конкурентоспроможність підприємств хлібопекарської галузі
    (2013) Литвинюк, Ольга Петрівна
    Досліджено основні "поняття конкурентоспроможності підприємства". Встановлено та обґрунтовано чинники впливу на конкурентоспроможність підприємства. Проведена класифікація чинників впливу за основними ознаками. Систематизовано чинники впливу на конкурентоспроможність підприємств хлібопекарської галузі. Investigational basic "concepts of competitiveness of enterprise". The factors of influence on the competitiveness of enterprise are set and grounded. The conducted classification of factors of influence is on basic signs. The factors of influence on the competitiveness of enterprises of khlibopekarskoy industry are systematized.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств з використанням матриці конкурентного профілю
    (2009) Литвинюк, Ольга Петрівна
    Розглянуто роботу підприємств хлібопекарської галузі, проведено аналіз конкурентних позицій провідних підприємств галузі за допомогою побудови матриці конкурентного профілю та доведено доцільність побудови матриці конкурентного профілю для більш поглибленого та детального аналізу конкурентних позицій підприємств. Activity of enterprises of bakery industry is looked. The superficial analysis of competitive positions of leading enterprises with matrix of competitive profile of this industry were passed in this article. It was proved necessity of using matrix of competitive profile for more detailed and profound analysis.